Over Traiteur Van Cauter

Dagvers en hygiënisch

Wij bereiden dagverse maaltijden in de beste hygiënische omstandigheden (HACCP-normen). Alle producten (vlees, groenten, aardappelen) worden 's morgens geleverd en dezelfde dag nog verwerkt.

Wij werken uitsluitend met plaatselijke, gerenomeerde leveranciers.

Referenties

Vele van onze klanten genieten reeds meer dan dertig jaar van onze diensten. Zij vormen onze harde kern van referenties, zowel in Limburg als ver daarbuiten. Indien u wenst, brengen we u graag met onze trouwe klanten in contact.

Bekijk onze referentie in Forza Magazine (p. 12-14)

Geschiedenis

In het jaar 1965 vroeg de toenmalige zuster-directrice van het lyceum in Genk aan de "Moderne Soepcentrale" of deze ook bereid was om maaltijden te leveren. Dit betekende de start van een mooie samenwerking tussen de Soepcentrale en slagerij Van Cauter. Sindsdien zijn er duizenden en duizenden maaltijden geleverd door heel Limburg.

In 1986 is het familiebedrijf overgegaan naar de huidige zaakvoerders Erik en Lizet Van Cauter-Klaps. Deze runnen het bedrijf met twee vaste medewerkers, en momenteel staat de derde generatie klaar.